Om os

Salg af døre og vinduer restpartier samt nye på mål Vi sælger døre, vinduer, restpartier ved mål og andre produkter til fornuftige priser. Hos os forsøger vi at give den bedst mulige service til vores kunder. Derfor skal I også være velkomne til at kontakte os på kontaktsiden eller via. mail eller telefon, hvis I har spørgsmål til os eller vores produkter

 

Der er mulighed for selv og afhente hos os , vi ligger 2 minutter fra motorvejen

på fyn afkørsel 54 . Mvh Henrik 

 

Køb døre og vinduer hos Online-Døre-Vinduer.dk

Står du mangler nye vinduer eller døre? Så er du kommet til det rette sted, hos Online-Døre-Vinduer-dk har vi et særligt udvalg af facadedøre og et udvalg af forskellige vinduer til fornuftige priser, så der vil sikkert være noget til dig der er på udkig efter nye vinduer eller facadedøre.

Hvem er vi?

Online-Døre-Vinduer.dk er en virksomhed som forsøger at give sine kunder den bedst mulige service samt levere facadedøre og vinduer til rationelle priser. Vi ønsker at vores kunder får en god oplevelse med vores virksomhed, så hvis I har nogle spørgsmål i forhold til vores produkter eller godt kunne tænke jer noget rådgivning, skal I være velkomne til at tage kontakt til os på vores kontaktside som findes under informationer. Her kan I henvende jer til os via e-mail, hvor I vedlægger lidt informationer omkring jer selv og beskrivelse af jeres forespørgsel og så skal vi nok sørge for at vende tilbage til jer hurtigst muligt. Hvis I ønsker at komme ud og besøge os, hvilket I skal være hjertelig velkomne til, så kan I lige kontakte os og så finder vi en tid til jer.

 

 

Hvorfor skal man købe vinduer og facadedøre hos os?

Vi stræber efter at yde den bedste service til vores kunder og er imødekommende, når det gælder de henvendelser som vores kunder kommer med, så vores kunder får den bedst mulige købsoplevelse. Derudover har vi en lang række af facadedøre og vinduer til fornuftige priser, og produkterne vil være med til at give dit hjem et flot ydre. I vil kunne se udvalget af facadedørene og vinduerne i shoppen, hvor I kan vha. sidemenuen finde frem til netop det I søger.

Skabt med ♥ af DanDomain